melisajosefatours.jpg
melisajosefa.jpg

Sjjerpa Melissa

Curaçao

Welkom op mijn pagina! Ik ben Melissa Josefa, en ik heb een passie voor het delen van de schitterende natuur van Curaçao met zoveel mogelijk mensen. Of je nu een lokale "Yu di Korsou" bent of een enthousiaste toerist, ik wil je graag laten zien hoe prachtig ons eiland is.

Curaçao heeft meer te bieden dan alleen adembenemende stranden, historische gebouwen, kunstzinnige schilderingen, boeiende geschiedenis, getalenteerde mensen, eigen muziek en dans. Het eiland herbergt ook een overweldigende natuur die ik graag met anderen ontdek.

In mijn vrije tijd, tijdens het weekend en gedurende mijn vakanties, ben ik vaak te vinden op wandel- en hikingpaden. Mijn enthousiasme voor wandelen en hiken is ongeëvenaard, en ik nodig jou uit om samen met mij de prachtige plekken van Curaçao te verkennen.

Heb je zin om mee te gaan op een avontuurlijke ontdekkingstocht? Laat me weten of je interesse hebt! Samen kunnen we genieten van de natuurlijke pracht die Curaçao te bieden heeft.

algemeen4.jpg
Ook Sjjerpa worden?

Vind jij het ook leuk om de unieke plekken in je omgeving te laten zien? Meldt je aan als Sjjerpa en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen