bali.jpg
kimlaros.jpg

Sjjerpa Kim

Bali, Indonesië

Hoi, ik ben Kim Laros! Na jarenlang reizen, heb ik 4 jaar geleden besloten om van mijn thuisbasis op Bali te maken. Yes, die plek aan de andere kant van de wereld waar de zon altijd schijnt! Een paar keer per jaar kom ik terug naar Nederland voor werk/klanten, en ik moet zeggen, dit is echt mijn ideale levensstijl!

Creativiteit is helemaal mijn ding. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, coole manieren om user-generated content te verzamelen en te laten zien. Samen met merken ga ik unieke en boeiende campagnes bedenken die de aandacht trekken en het (jouw) merk laten opvallen tussen de rest. Je kunt erop vertrouwen dat ik serieus werk en ervoor zorg dat de content die we delen perfect past bij jouw merkwaarden en -richtlijnen.

Met mijn enthousiasme, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel sta ik te popelen om samen met jou een geweldige strategie op te zetten. Ik kan niet wachten om met jouw merk aan de slag te gaan en een impactvolle en authentieke merkervaring te creëren. Let's do this!

algemeen4.jpg
Ook Sjjerpa worden?

Vind jij het ook leuk om de unieke plekken in je omgeving te laten zien? Meldt je aan als Sjjerpa en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen