fentahailetours3.jpg
fentahaile2.jpg

Sjjerpa Fenta

Ethiopië

Gegroet, ik ben Fentahun, beter bekend als Fenta. Ik kwam in 1989 ter wereld in een dorp genesteld in het Simien Mountains National Park, en ik heb de schoonheid van deze regio mijn hele leven gekoesterd. Mijn dorp, Ambaras, ligt dicht bij Gich en dient als een van de bergkampen. Op 12-jarige leeftijd, na het voltooien van mijn basisschool, verhuisde ik echter naar Debark, waar nu het hoofdkantoor van het nationale park is gevestigd.


Ik ben een gevestigde en gediplomeerde gids en een inwoner van het Simien-gebergte. Ik breng je een uniek perspectief op het bedrijf, gespecialiseerd in de organisatie en persoonlijke begeleiding van trektochten. Hoewel ik uitblink in bergtochten, stel ik ook reizen samen naar verschillende regio's in Ethiopië, waaronder bestemmingen zoals Lalibela, Axum, Gondar, Bahir Dar, Tigray-kerken, Omo Valley, Danakil Depression en daarbuiten.

algemeen4.jpg
Ook Sjjerpa worden?

Vind jij het ook leuk om de unieke plekken in je omgeving te laten zien? Meldt je aan als Sjjerpa en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen