eliaskahuaditours5.jpg
eliaskahuadi.jpg

Sjjerpa Elias

Windhoek, Namibia

Ik bracht mijn vormende jaren door in Windhoek, maar het merendeel van mijn schoolvakanties was op de boerderij van mijn grootouders. Tijdens die pauzes zorgde ik, samen met mijn neven en nichten, voor het vee, en daar ontstond mijn liefde voor de natuur.

Na mijn middelbare school heb ik verdere studies gevolgd in het naburige Botswana. In die tijd waren de kansen beperkt in Namibië, vooral voor mensen zoals ik die niet uit welgestelde families kwamen. Gewapend met een diploma in Theologie werd ik tot predikant gewijd en begon ik in verschillende functies binnen de lokale gemeenschap te werken.

Deze overgangsfase in mijn leven gaf me waardevolle ervaring in het werken met mensen.

De combinatie van mijn jeugdige liefde voor de natuur en mijn achtergrond in religieus werk leidde uiteindelijk tot het toerisme. Vanaf de basis werkte ik me omhoog, door verschillende aspecten van de toeristenindustrie, en vergaarde ik uitgebreide ervaring in klantenservice.

Gedurende de jaren werd mijn passie voor buiten en natuur diep verankerd in de toeristische sector. Dit leidde ertoe dat ik meer dan 17 jaar als professionele tourgids werkte bij een van de toonaangevende upmarket touroperators. Na verloop van tijd maakte ik de overstap naar freelance tourgids om een flexibeler schema te hebben en gepersonaliseerde ervaringen te bieden aan mijn klanten.

algemeen4.jpg
Ook Sjjerpa worden?

Vind jij het ook leuk om de unieke plekken in je omgeving te laten zien? Meldt je aan als Sjjerpa en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen