biaorachidoutours2.jpg
biaorachidou.jpg

Sjjerpa Biao

Benin

Ik ben Rachidou BIAO, een gecertificeerde Nationale Gids erkend door de regering van Benin om onze bestemming en gastvrijheid te bevorderen. Daarnaast ben ik gecertificeerd als Gids van UEMOA (West-Afrika). Vaardig in het Frans, Engels en Nederlands, breng ik 15 jaar ervaring in gastvrijheid en duurzaam toerisme met me mee, met specialisaties in kunst, cultureel erfgoed en ecotoerisme. Mijn vaardigheden omvatten nationale gastvrijheidslezingen, het ontwerpen van pakketten, het boeken van accommodaties, het regelen van autotransfers en het bieden van luchthavenassistentie.

Gepassioneerd om de schoonheid van mijn land te laten zien, heet ik je van harte welkom in Afrika, in Benin. Ons assortiment aan pakketten is afgestemd op uiteenlopende toeristische interesses, waaronder sightseeing, het verkennen van de endogene Vodoo-religie, onderzoek naar scarificatie en traditionele tatoeages, begrip van lokale levensstijlen, theologie, architectuur, zeeschildpadden, berg- en rotswandelingen, watervalverkenning, ornithologie, safaritochten, muziek, gastronomie en ontspanning aan het strand.

Ik leid tours die door naburige landen reizen, zoals Togo, Ghana en Burkina Faso. Als leider van het Toeristenbureau & Toerisme 4 Life-Bénin en de NGO Homme et Nature, zet ik me in voor het bevorderen van verantwoord toerisme en het behouden van ons natuurlijk erfgoed.

algemeen4.jpg
Ook Sjjerpa worden?

Vind jij het ook leuk om de unieke plekken in je omgeving te laten zien? Meldt je aan als Sjjerpa en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen