annemiekcuracaotour3.jpg
annemiekcuracao.jpg

Sjjerpa Annemiek

Curacao

Historische wandeling en in het hart van Willemstad

In de betoverende zonovergoten wereld van Curaçao, waar de azuurblauwe zee de kust en de lucht doordrenkt is met de levendige geest van het Caribisch gebied, vind je mij, je reisgids Annemiek. Door mijn vele jaren te hebben gewoond op Curaçao, heb ik diepgaande kennis opgedaan over het eiland en haar bijzondere geschiedenis, en deze liefde en passie weeft ze meesterlijk in haar wandelingen.

Ik wandel in kleine groepjes en heb dus ook echt persoonlijke aandacht om jullie mee te nemen door het prachtige OTC (Otrobanda The City) en haar prachtige muurschilderingen die de warmte van het eiland weerspiegelt. Er is zoveel te vertellen over het eiland, en elke stap die we zetten, is doordrenkt met de rijke geschiedenis en cultuur die Curaçao zo uniek maken.

Mijn tours gaan verder dan de gebruikelijke toeristische paden, en brengen bezoekers naar de kern van Willemstad's geschiedenis door de smalle straatjes, langs kleurrijke koloniale gebouwen en verborgen juweeltjes die getuigen van een verleden doordrenkt van avontuur en diversiteit. Haar enthousiasme voor de prachtige muurschilderingen in Otrabanda voegt een extra dimensie toe aan de ervaring, waardoor elke penseelstreek een nieuw hoofdstuk onthult van dit visueel rijke eiland.

Stap in de wereld van Annemiek's Willemstad en ontdek de charme van het verleden dat naadloos samensmelt met het bruisende heden. Of je nu een geschiedenisliefhebber bent, een fervent reiziger, of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, Wandelen met Annemiek beloven een reis door de tijd en de cultuur van Curaçao die je voor altijd bij zal blijven. Maak je klaar om de verborgen schatten van Willemstad te ontdekken onder begeleiding van een gids die de ziel van het eiland belichaamt.

algemeen4.jpg
Ook Sjjerpa worden?

Vind jij het ook leuk om de unieke plekken in je omgeving te laten zien? Meldt je aan als Sjjerpa en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen