Reisverhalen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce bibendum at tellus semper iaculis.

kanokchaibechereference.jpg

Heb vandaag een geweldige tijd gehad op Monkey Beach en Maya Bay. Binnen enkele minuten een longtailboot gehuurd vanaf Beche. Zeker een aanrader voor iedereen die niet de lange en dure tours wil doen en een boot voor zichzelf wil.

Victoria M ging Phi Phi islands
algemeenreviews.jpg

Mijn reis naar Curaçao was fantastisch! De stranden waren adembenemend, het weer was perfect en de lokale keuken was verrukkelijk. Ik heb echt genoten van de relaxte sfeer en de vriendelijke mensen. Kortom, een onvergetelijke ervaring!

Martha ging op reis naar Curaçao

Kim overtrof al mijn verwachtingen met gedetailleerde inzichten, waardevolle suggesties en een persoonlijke benadering die mijn reis verrijkte. De flexibiliteit en lokale expertise maakten het verkennen van onbekende plekken een waar avontuur. Een absolute aanrader voor reizigers die een onvergetelijke en diepgaande ervaring willen beleven!

Rhonda ging mee met Haarlem Food Experience

We gingen met een vriendengroep een weekend naar Haarlem en waren op zoek naar een originele tour door Haarlem. Uiteindelijk bij deze tour uitgekomen en deze is zeer aan te raden, je komt langs veel lokale ondernemers met veel lekkere producten. Daarnaast leuke tourguides en je leert onderweg ook nog wat meer over Haarlem zelf. Al met al een top middag!

Sjors B ging Haarlem Food Experience

Mijn paardrijavontuur in IJsland met gids Ása was werkelijk magisch! Gedurende de vier uur durende tour werden we ondergedompeld in een indrukwekkende omgeving die de schoonheid van IJsland op ongeëvenaarde wijze onthulde. Ása's expertise en enthousiasme voegden een onvergetelijk element toe aan de reis, waardoor het een absolute aanrader is voor liefhebbers van paardrijden en natuurschoon.

Joel ging paardrijden in Ijsland
india8.jpg
We helpen je graag!

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur ons een bericht via ons contactformulier.