eliaskahuaditours13.jpeg

Namibia

Sossusvlei duinen verkenning

Duratie reis: 3 dagen

Prijs €1100,- per persoon (vanaf)

Deze reis dompelt je echt onder in de essentie van dit buitengewone land. Waag je voorbij de stedelijke landschappen en duik in de adembenemende natuurwonderen die Namibië onthult. Deze reis is ontworpen om een diepgaande ervaring te bieden, zodat je de diverse en opmerkelijke landschappen kunt waarderen die de schoonheid van Namibië definiëren. Met deze 3-daagse tour neem ik je mee naar Soussvlei, een groot zout- en kleipan, gelegen in het zuidelijke deel van de Namib-woestijn. Ongetwijfeld het meest iconische landschap van Namibië; de roestrode duinen, gebleekte witte pannen en diepblauwe lucht zijn direct herkenbaar en symboliseren de uitgestrekte, droge, onbewoonde gebieden van het land.

Bekijk hieronder onze volledige reisroute.

eliaskahuaditours.jpg

Dag 1 - Dead Valley Lodge, Sossusvlei

Ontdek de adembenemende schoonheid van Sossusvlei, de thuisbasis van de iconische rode zandduinen van de Namib, tijdens een verblijf in de Dead Valley Lodge in het Namib-Naukluft National Park. Verwonder je over de immense duinen, sommige reiken bijna 400 meter hoog, en creëren een prachtig contrast tegen de helderblauwe lucht. Als een van de meest schilderachtige wonderen van Afrika trekt Sossusvlei fotografie-enthousiastelingen van over de hele wereld aan.

Verken de unieke duinen, beklim 'Big Daddy,' bezoek Deadvlei en neem deel aan optionele activiteiten zoals rondvluchten en ballonvaren, gevolgd door een champagneontbijt te midden van de majestueuze duinen.

Dagprogramma - Van Windhoek naar het gebied van Sossusvlei: Vertrek uit Windhoek tussen 08:00 en 08:30. Reis door de Eros Mountains, Naukluft Mountains en de Remhoogte Pass. Aankomst bij de Dead Valley Lodge in de late namiddag voor een sundowner natuurrit.

Activiteiten:
Sundowner Natuurrit
Accommodatie:
Dead Valley Lodge:
Een gastvrij toevluchtsoord met een zwembad, bar, sundowner-dek en een schilderachtig uitzicht.
Basis:
Volpension (Diner, Bed, Ontbijt, Lunch)

Dag 2 - Dead Valley Lodge, Sossusvlei

Dagprogramma - Sossusvlei (D,B&B):
Vroeg in de ochtend beginnen met een trektocht naar Sossusvlei, waarbij landschapsfoto's worden gemaakt in het ochtendlicht. Verken Sossusvlei, Dune 45, Deadvlei en geniet van de lunch in het lodge om de hitte van de middag te vermijden. Laat in de middag een excursie naar Sesriem Canyon maken.

Activiteiten:
Dune 45, Sesriem Canyon, Deadvlei, Big Daddy (optioneel)
Accommodatie:
Dead Valley Lodge: Een oase met eersteklas voorzieningen en prachtig uitzicht
Basis:
Diner, Bed, Ontbijt

 

eliaskahuaditours4.jpg

Dag 3 - Einde van de Reis

Dagprogramma - Sossusvlei Gebied naar Windhoek (450 km):
Begin de reis terug naar Windhoek, via een andere route. Beklim de Gamsberg Pass in het Khomas Hochland-gebergte. Keer terug naar Windhoek en sluit het onvergetelijke avontuur af.

Inbegrepen
Standaard informatiepakket, ophalen en afzetten bij accommodatie in Windhoek, accommodatie volgens de route, maaltijden volgens de route, activiteiten volgens de route, parktoegang, professionele Engelssprekende gids

Niet inbegrepen
Alcoholische dranken, frisdranken en flessenwater, persoonlijke reisverzekering, optionele activiteiten, fooien voor de gids en bediening, visa, vluchten

Praktische informatie:
Accommodaties zijn afhankelijk van beschikbaarheid; vroeg boeken wordt aanbevolen. Indien nodig kunnen alternatieve opties worden gekozen na overleg.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om een uitgebreide persoonlijke reisverzekering af te sluiten voordat u aan uw safari begint. Een reisverzekering is voor uw eigen bescherming en wij beschouwen het als een essentieel onderdeel van modern internationaal reizen.

Houd er bij het kiezen van uw kleding rekening mee dat de zomertemperaturen in Namibië (december - maart) kunnen oplopen tot 45°C en de wintertemperaturen (juni - september) tot -5°C. Het regenseizoen is tussen december en april.

Al het kraanwater in Namibië is gezuiverd of komt rechtstreeks uit boorgaten en is veilig om te drinken. In sommige gebieden kan het water brak zijn, uw gids zal u hier dagelijks over adviseren en waar u mineraalwater in flessen kunt kopen.

Jouw gids
eliaskahuadi.jpg
Sjjerpa Elias Windhoek, Namibia
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.