sicily_italy.jpg

Italy

De geheime kant van Sicilië

Duratie reis: 7 days & 6 nights

Prijs: €2890,- per persoon

gianniitalietours14.jpg

Begeef je op een buitengewone reis om de betoverende oostkant van het eiland te verkennen en de verborgen juweeltjes van Sicilië te onthullen. Van het historisch rijke eilandje Ortigia tot de ongerepte schoonheid van het natuurreservaat Vendicari, onze rondleiding belooft een betoverende ontdekking. Ervaar de elegantie van de barokke architectuur van Noto en, in het komende jaar 2024, de iconische Taormina.

Bereid je voor op een opwindende wandeling op Vulcano eiland terwijl we veilig opstijgen naar de monding van de vulkaan en een onvergetelijk perspectief bieden - wees gerust, het is volkomen veilig en beveiligd. Sluit onze verkenning af met een trektocht door de authentieke schoonheid van het eiland Salina, waarbij je heuvelpaden doorkruist terwijl je je vergaapt aan ontzagwekkende vergezichten over de oceaan. Laat u aangenaam verrassen terwijl u geniet van maaltijden op pittoreske en afgelegen locaties!

gianniitalietours15.jpg

Onze begeleide wandeling door Sicilië en de Eolische eilanden is niet alleen een avontuur; Het is een gastronomisch genot. Geniet van verrukkelijke lekkernijen zoals cannoli, pasta met sardines en rozijnen en gefrituurde calamares, aangevuld met lokale Catarratto- en Insolia-wijnen tijdens heerlijke lunches en diners.

Dompel jezelf onder in de Siciliaanse cultuur door middel van traditionele muziek en ontmoetingen met lokale ambachtslieden onderweg.

In 2024 hebben we een speciale dagtocht toegevoegd naar het iconische Taormina, een waar juweeltje in de kroon van Sicilië. Hierna brengen we je naar het adembenemende Eolische eiland Lipari, met een prachtig uitzicht op de archipels.

Deze off-the-beaten-track tour nodigt je uit om de unieke culturele en geografische wonderen van de geheime kant van Sicilië te ontdekken. De Eolische eilanden blijven een toevluchtsoord voor lokale vissers- en landbouwgemeenschappen, met behoud van hun kenmerkende manier van leven.

Ga met ons mee op een onvergetelijk avontuur op Sicilië! Tot dan.

Neem gerust contact met me op voor uitgebreide details over de reis en om te informeren naar wat is inbegrepen.

Jouw gids
gianniitalie.jpg
Sjjerpa Gianni Italië
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.