kanokchaibechetour4.jpg

Thailand

Phuket stad tour

Duratie reis: 6 uren

Prijs €95,- per persoon

kanokchaibechetour1.jpg

Ga mee op een boeiende 6-uur durende Phuket City Tour per privébusje, waar we iconische bezienswaardigheden verkennen die het rijke culturele tapijt van dit levendige eiland onthullen. Onze reis begint met een bezoek aan de indrukwekkende Grote Boeddha, een kolossaal zittend Maravija Boeddhabeeld dat officieel bekend staat als Phra Phutta Ming Mongkol Eknakiri. Vervolgens gaan we naar de serene Chalong-tempel, de grootste en meest vereerde boeddhistische tempel in Phuket, officieel bekend als Wat Chai Thararam.

Geen verkenning van Phuket is compleet zonder een bezoek aan het sfeervolle Oude Stadscentrum, waar de geschiedenis tot leven komt in zijn pittoreske straten en koloniale architectuur. Ten slotte beklimmen we Khao Rang (Rang Hill), een van de meest beroemde uitkijkpunten van Phuket, met panoramische vergezichten over de stad, het zuidelijke deel van het eiland, naburige eilanden en de majestueuze heuvels die het iconische Phuket Big Buddha omarmen.

Om een intieme ervaring te waarborgen, beperken we onze groepsgrootte tot maximaal 6 personen. Sluit je aan bij ons voor een verrijkende reis door de culturele en schilderachtige wonderen van Phuket.

Talen: English, Thai

Jouw gids
kanokchaibeche.jpg
Sjjerpa Kanokchai Thailand
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.