kanokchaibeche6.jpg

Thailand

Phi Phi eiland tour

Duratie reis: 7 - 8 uren

Prijs €735,- per groep

kanokchaibechetour6.jpg

Ga mee op een exclusieve reis naar Phi Phi Island met een privéspeedboot. Onze eerste bestemming is het beroemde Maya Bay, dat wereldwijd bekend is geworden door 'The Beach', met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio. Ervaar de adembenemende schoonheid van Pileh Lagoon op Phi Phi Leh Island, verscholen tussen imposante kalkstenen kliffen met toegang via een smalle ingang.

kanokchaibechetour8.jpg

Vervolgens zullen we de Viking Cave verkennen, een opmerkelijke natuurlijke locatie op Koh Phi Phi Leh. De tour gaat verder met snorkelen op Monkey Beach, gevolgd door een lunchstop op Phi Phi Don. Onze laatste bestemming is Khai Island.

Doe met ons mee voor een onvergetelijk avontuur terwijl we de betoverende wonderen van Phi Phi Island onthullen, met het comfort en de exclusiviteit van een privéspeedboottour.

Inbegrepen: hoteloverdracht, reddingsvesten en veiligheidsregels, verzekering, snorkeluitrusting, evenals verfrissend fruit en drankjes. Niet inbegrepen: de toegangsprijs voor het nationale park en de lunch.

Prijs is max voor 10 personen. 

Talen: English, Thai

Jouw gids
kanokchaibeche.jpg
Sjjerpa Kanokchai Thailand
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.