predisiregartours.jpg

Indonesië

Orang-Oetan Trip - Bukit Lawang

Duratie reis: 1 dag

Prijs €70,- per persoon

De Sumatraanse orang-oetan, bekend als een van de grote apen van Indonesië, brengt het grootste deel van zijn tijd door in de wilde jungle als een solitair wild dier. Orang-oetans hebben een instinct voor overleving in de jungle, leven onafhankelijk zonder de noodzaak van enige kleding, zelfs geen broek!

Terwijl we volop genieten van onze vakantie, beginnen we aan een jungletocht in Bukit Lawang om de apen te aanschouwen, de vogels te observeren en natuurlijk een glimp op te vangen van de orang-oetans in het hart van deze prachtige jungle.

Bukit Lawang, een klein dorp aan de rivieroever, staat bekend om zijn grote apen en wilde orang-oetans en dient als de toegangspoort tot het nationale park Mount Leuser in de provincie Noord-Sumatra, Indonesië. Om vanaf de luchthaven naar Bukit Lawang te komen, kun je kiezen voor een openbare bus of een privéauto.

Het rehabilitatiecentrum voor orang-oetans, verscholen in het hart van het weelderige bos in Bukit Lawang, Noord-Sumatra, Indonesië, trekt bezoekers aan die deze ongelooflijke wezens in hun natuurlijke habitat willen zien en de prachtige omgeving willen verkennen.

Ervaar de opwinding van het waarnemen van de ernstig bedreigde wilde Sumatraanse orang-oetan in zijn natuurlijke habitat, creëer herinneringen voor het leven terwijl je 's nachts slaapt in het tropische regenwoud. Trek over smalle paden op en neer, verfris jezelf in het ongelooflijk heerlijke koele water van een puur, fris bergriviertje. Geniet van de lokale junglekeuken, neem een verfrissende duik in de Bahorok-rivier en keer terug naar het hostel per rivier.

Ik ben gespecialiseerd in het leiden van mensen op speciale natuuravonturen in Bukit Lawang, Indonesië, waarbij ik een vriendelijke benadering van de natuur hanteer en gebruikmaak van lokale hulpbronnen. Ik ben enthousiast om een reis aan te bieden die milieuvriendelijk is en deel graag mijn liefde voor deze bijzondere plek met jou!

Talen: English

 

Jouw gids
predisiregar.jpg
Sjjerpa Predi Indonesië
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.