melisajosefatours7.jpg

Curaçao

Ontdek wandelingen op Curaçao.

Duratie reis: op verzoek

Prijs (op verzoek)

melisajosefatours3.jpg

Ik ben gepassioneerd om de schoonheid van Curaçao aan zoveel mogelijk mensen te laten zien. Mijn doel is om de prachtige facetten van ons eiland te onthullen aan zowel de lokale bevolking ("Yu di Kòrsou") als toeristen, en zo waardering te bevorderen voor de pracht van Curaçao.

melisajosefatours5.jpg

Ik bied verschillende tours aan omdat er overvloedig veel te verkennen is, en de schoonheid van dit eiland verandert met de seizoenen. Daarom heb ik niet een specifieke tour die ik elke week aanbied. In plaats daarvan organiseer ik wekelijkse avonturen, vooral wandelingen, om je een inkijkje te geven in de diverse ervaringen die beschikbaar zijn.

melisajosefatours2.jpg

Elke week organiseer ik na het werk een wandeling/wandeling om 17:30 uur. De duur varieert meestal tussen 1,5 en 2,5 uur op doordeweekse dagen. Daarnaast is er een weekendwandeling die om 6:30 uur begint en tussen de 3 en 5 uur duurt.

Maandelijkse Verkenningen:
Elke maand verken ik nieuwe routes en als ze me boeien, deel ik ze graag met anderen. Deze diversiteit biedt een scala aan opties en zorgt voor verrassingen in onze prachtige natuurlijke omgeving.

Tempo:
Mijn tempo is over het algemeen gematigd, waardoor deze activiteiten toegankelijk zijn voor bijna iedereen. We nemen de tijd, genieten van het landschap en leggen momenten vast met foto's.

Wat mee te nemen:
Voor de wandelingen is het raadzaam om goede wandelschoenen te dragen en een rugzak met voldoende water en snacks mee te nemen. Zonnebrandcrème is essentieel voor wandelingen overdag, en een zaklamp is handig voor avondexcursies. Ik zal ook een stuk fruit verstrekken tijdens de reis.

Doe Mee aan het Avontuur:
Om deel te nemen, meld je eenvoudig aan door 'reis aanvragen' te selecteren aan de rechterkant en je kunt invullen of er specifieke tourwensen zijn, en ik zal binnenkort contact met je opnemen.

Talen: Nederlands, English, Español

 

Jouw gids
melisajosefa.jpg
Sjjerpa Melissa Curaçao
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.