iovannipereztours6.jpg

Cuba

Ontdek Cuba

Duratie reis: op aanvraag

Prijs op aanvraag

Heb je ooit gedroomd van het betreden van een tijdmachine en jezelf te transporteren naar een mysterieus Caribisch eiland waar 's werelds beste tabak lonkt en ongerepte stranden en duikplekken op je wachten? Nou, je avontuur begint nu - pak je koffers en verken de levendige wonderen van Cuba, een land van contrasten en een culturele schatkamer.

Onze tours zijn zorgvuldig samengesteld en bieden je een naadloze mix van boeiende activiteiten, waaronder onderdompeling in cultuur, het ontrafelen van geschiedenis, communiceren met de natuur, een duik nemen in de azuurblauwe wateren, en zelfs genieten van de kunst van de Cubaanse keuken. Van de zorgvuldige productie van hoogwaardige sigaren, rum en koffie tot de aantrekkingskracht van door de zon gekuste stranden en weelderige bossen, ontvouwt Cuba zijn rijke tapijt van cultuur, natuur en geschiedenis.

Stel je dit voor: vintage auto's uit de jaren 1950 die gracieus door de straten van Havana rijden, architectonische wonderen van verschillende steden, de betoverende melodieën van lokale Cubaanse muziek en de smaak van heerlijke cocktails die de essentie van Cuba definiëren. Jouw wensen vormen de tour, en ik kan een ervaring samenstellen die bij je voorkeuren past.

Elk detail, van overnachtingen tot naadloos vervoer en extra kosten voor toegang tot nationale parken, kan worden aangepast om je ervaring te verbeteren. Als gepassioneerde gids ben ik enthousiast om de contrasten en natuurlijke schoonheden van mijn land te onthullen, zodat je reis niets minder dan buitengewoon is.

Laat deze kans niet voorbijgaan - neem nu contact met me op en laten we beginnen aan een speciale tour die Cuba's magie voor altijd in je herinneringen zal griffen.

Talen: English, Español, Nederlands

 

Jouw gids
iovanniperez.jpg
Sjjerpa Iovanni Cuba
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.