josephwaithakatours.jpg

Kenya

Verken indrukwekkende Kilimanjaro: Avontuur op de Machame/Mweka Route

Duratie reis: 7 dagen & 6 nachten

Prijs op verzoek

josephwaithakatours3.jpg

Ga op een grensoverschrijdende odyssee terwijl je je schoenen vastmaakt en de Machame/Mweka-route betreedt, een uniek pad banend vanuit de adembenemende landschappen van Kenia naar de majestueuze top van de Kilimanjaro.

Deze route op de Kilimanjaro staat bekend om zijn schilderachtige schoonheid, gevarieerde landschappen en uitdagend terrein. Bekend als de "Whiskey Route," biedt het avonturiers een opwindende en gevarieerde ervaring, waarbij ze door weelderige regenwouden, hooggelegen plateaus en steile beklimmingen gaan. De route biedt adembenemende panoramische uitzichten en volop mogelijkheden om te acclimatiseren, waardoor het een populaire keuze is voor degenen die zowel avontuur zoeken als de kans om de natuurlijke wonderen van de Kilimanjaro te aanschouwen. De afdaling via de Mweka-route voegt diversiteit toe, waardoor wandelaars verschillende facetten van het ecosysteem van de berg kunnen ervaren.

Dag 1
Toegangspoort tot de Top
Begin aan een opwindende reis terwijl je de levendige stad Moshi achter je laat en naar de Machame Gate rijdt. Begin je beklimming naar de Machame Hut, de eerste stap op de indrukwekkende Machame/Mweka-route.

Dag 2
Naar de Wildernis Zet je beklimming voort door adembenemende landschappen terwijl je naar het Shira Camp wandelt. Voel de frisse berglucht en aanschouw het veranderende landschap met elke stap.

Dag 3
Een Blik op Barranco
Het avontuur van vandaag brengt je naar het Barranco Camp, waar de unieke Barranco Wall een opwindende uitdaging biedt en een voorproefje geeft van de diverse terreinen die de Kilimanjaro te bieden heeft.

Dag 4
Roep van de Karanga-vallei
Reis door betoverende landschappen terwijl je naar het Karanga Valley Campsite wandelt. Ervaar de geleidelijke verandering in hoogte en bewonder de schoonheid om je heen.

Dag 5
Nieuwe Hoogten Bereiken
Zet je opwaartse klim voort terwijl je naar de Barafu Hut gaat, gelegen op een hogere hoogte. Voel de anticipatie toenemen terwijl je de laatste etappe naar de top nadert.

Dag 6
Triomf op de Top Sta vroeg op en begin aan de laatste klim naar de Uhuru Peak. Aanschouw de spectaculaire zonsopgang vanaf het hoogste punt van Afrika. Na het bereiken van de top, daal af naar de Barafu Hut voor een welverdiend ontbijt en zet later je afdaling voort naar de Mweka Hut.

Dag 7
Einde van de Reis Daal af naar de Mweka Gate, waarmee je het einde markeert van jouw buitengewone avontuur op de Kilimanjaro. Keer terug naar de stad Moshi en draag de herinneringen mee van een opmerkelijke 7-daagse reis naar het dak van Afrika.

Begin aan deze onvergetelijke trektocht, waar elke dag je dichter bij de majestueuze piek van de Kilimanjaro brengt, met onthullingen van diverse landschappen die je avontuurlijke geest uitdagen.

Wacht niet langer en vraag deze tour nu aan!

Languages: English

Jouw gids
josephwaithaka.jpg
Sjjerpa Joseph Kenia
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.