melisajosefatours2.jpg

Curaçao

Jack Evertsberg wandeling

Duratie reis: 3 - 4 uren

Prijs €13,- per persoon

Ontdek de adembenemende natuur van Curaçao tijdens onze wandeling met als start- en eindpunt Maracana Field, Klein Piscadera, of Kaya Tene Korsou Limpi. We nemen je mee door de schilderachtige mondi en langs de betoverende Piscaderabaai naar de Jack Evertsberg.

De Jack Evertsberg biedt een overvloed aan mogelijke routes die ik regelmatig bewandel. Elke maand en elke week kies ik voor iets nieuws, met een overvloed aan gevarieerde routes die ik heb uitgestippeld. Mijn passie voor ontdekking leidt me steeds weer naar frisse paden.

Bovendien neem ik nooit haastig stappen tijdens mijn wandelingen. Ik geef mezelf de ruimte om te genieten van de natuur om me heen, waardoor elke wandeling een kans wordt om de schoonheid van het moment volledig in me op te nemen.

Tijdens de tocht beklimmen we de Jack Evertsberg, waarbij je zowel tijdens het klimmen als afdalen kunt genieten van panoramische uitzichten. De route voert ons door de I-Hole en brengt ons naar de ruïnes op de top, waar we kunnen genieten van verbluffende vergezichten, waaronder Blauw Baai en de Piscadera Baai.

Vergeet niet een rugzak mee te nemen met voldoende water, eventueel wat snacks voor onderweg, en een zaklamp. Een redelijke conditie is vereist voor deze avontuurlijke wandeling. Onderweg zullen we op schilderachtige plekjes even stilstaan om te genieten van het prachtige uitzicht.

Als fervente wandelliefhebber kijk ik er altijd naar uit om samen de natuur te verkennen. Laat me weten of je mee wilt gaan! Je kunt me een bericht sturen via deze pagina, om door te geven met hoeveel personen je komt. 

Jouw gids
melisajosefa.jpg
Sjjerpa Melissa Curaçao
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.