gianniitalietours12.jpg

Italy

Ontdek de Italiaanse Alpen en Dolomieten

Duratie reis: 7 dagen & 6 nachten

Prijs €3090,- per persoon

gianniitalietours10.jpg

Heb je er altijd al naar verlangd om de adembenemende landschappen van de Italiaanse Alpen en Dolomieten te verkennen, maar aarzelde je vanwege zorgen over je conditie? Maak je geen zorgen! We hebben de perfecte reis voor je samengesteld, met toegankelijke wandelingen zonder ontmoedigende beklimmingen of angstaanjagende hoogten - gewoon puur, plezierig avontuur. Onze route begint met een heerlijk verblijf van 2 nachten in het charmante stadje Bressanone, bekend om zijn iconische huizen met rode daken. Hier bezoeken we een wijnmakerij die bekend staat om zijn uitzonderlijke witte wijnen.

Vervolgens gaan we naar Valle Aurina om ons onder te dompelen in de prachtige bergen en groene valleien. Onze reis omvat stops bij een museum over het boerenleven en een workshop om geuren uit bloemen en naaldhout te halen. De komende 4 nachten verblijven we in Campo Tures, een verborgen juweeltje genesteld tussen Valle Aurina en Val Pusteria. Onze accommodatie is een luxe 4-sterrenhotel met sauna en spafaciliteiten.

Elke dag belooft bezoeken aan kaasboerderijen, wolambachtelijke workshops en heerlijke maaltijden in de plaatselijke malga - een idyllisch huis dat onderdak biedt aan koeien te midden van ongerepte weiden. De wandeling naar de malga is een ontspannende ervaring, met slechts een paar uur zachte stijgingen en dalen.

Onze verkenning strekt zich uit tot een mijn en biedt inzicht in de rijke geschiedenis van de regio en de uitdagingen waarmee de inwoners worden geconfronteerd.

En natuurlijk mogen we de Dolomieten niet over het hoofd zien! De iconische Tre Cime di Lavaredo, of de drie toppen van Lavaredo, staan als een pittoresk hoogtepunt. Een wandeling rond deze toppen belooft een onvergetelijke ervaring.

Ons avontuur, gemaakt in de kenmerkende Walk About Italy-stijl, vermijdt drukte en biedt echte inzichten in het lokale leven van deze Italiaanse regio, gelegen op slechts een paar kilometer van de Oostenrijkse grens.

Of je nu liever met een kleine groep reist of privé, de keuze is aan jou!"

Neem gerust contact met me op voor uitgebreide details over de reis en om te informeren naar wat is inbegrepen.

Jouw gids
gianniitalie.jpg
Sjjerpa Gianni Italië
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.