asasteinarstours2.jpg

Iceland

Duratie reis: 4 uren

Een van de beste paardrijtochten van IJsland.

asasteinarstours.jpg

De paarden zijn werkelijk indrukwekkend en voorafgaand aan het avontuur krijg je een grondige instructie alvorens de natuur in te trekken. Na het rijden is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke maaltijd, en voor degenen die de ervaring willen verlengen, is er een charmant huisje te huur voor de nacht. Het diner, sterk aanbevolen, is een culinair hoogtepunt dat de algehele ervaring compleet maakt. Een onvergetelijke reis vol natuur en gastronomisch genot!

Om een mooi wandeltocht of hike in IJsland te maken, heb je een route of trail die je wilt lopen nodig en goede kleding. Onder goede kleding verstaan we schoenen die waterafstotend of waterdicht zijn, een sportlegging of outdoorbroek die je, als het warm is, kunt afritsen, een zweet absorberend (sport)shirt en een vest welke je uit kunt doen. Als het koud is adviseren wij thermokleding van wol aan te trekken en een wind- en waterdichte jack aan te trekken. In je tas stop je een hervulbare fles water, energierepen, fruit en natuurlijk je fototoestel.

De minst koele periode is de beste reistijd om IJsland te bezoeken. Dat is in dit geval tijdens de zomer die van juni tot en met augustus duurt. Verwacht in deze periode absoluut geen zomers weer. Slechts bij uitzondering gaat de thermometer een keer richting de 25 graden. De normale middagtemperaturen liggen in IJsland in de zomer tussen de 10 en 15 graden Celsius. De minimumtemperaturen komen tijdens een IJslandse zomer uit tussen de 3 en 10 graden.

Jouw gids
asasteinars.jpg
Sjjerpa Ása Ijsland
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.