kanokchaibeche4.jpg

Thailand

Hong eiland verkennen met een long tail boot

Duratie reis: 1 dag

Prijs €25,- per persoon

kanokchaibechetour9.jpg

Maak een unieke reis naar Hong Island met onze exclusieve privé-longtailboottocht. Ons avontuur begint met een stipte ophaalservice bij het hotel om 7:00 uur, gevolgd door een vlotte overtocht naar Yao Yai via een speedboot om 9:30 uur. Om 10:30 uur geniet je van een schilderachtige rit op een traditionele longtailboot naar Hong Island Beach, waar de verkenning begint.

Ontdek de betoverende schoonheid van Hong Lagoon, Lao Lading en Papia en dompel jezelf onder in de pittoreske omgeving. 

kanokchaibeche7.jpg

Het reisschema belooft een onvergetelijke ervaring te midden van adembenemende landschappen.
Naarmate de dag vordert, keren we om 16:30 uur terug naar de Yao Yai Pier en ronden daarmee onze eilandverkenning af. De reis terug naar Phuket is even comfortabel, met een retour via de transferspeedboot. Maximaal 4 personen.

Kom met ons mee voor een intiem en persoonlijk avontuur door Hong Island, en verzeker jezelf van een privé en rustgevende ervaring tijdens deze exclusieve longtail-boottocht.

Inbegrepen: transfer, lunch, nationale parktoegang, fruit en drankjes. Het reisschema kan onderhevig zijn aan veranderingen als gevolg van weer en getijden.
De toegang tot het Nationale Park is niet inbegrepen (8 euro per persoon)
6 personen maximaal voor deze tour

Talen: English, Thai

 

Jouw gids
kanokchaibeche.jpg
Sjjerpa Kanokchai Thailand
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.