ingridkeemantours9.jpg

Curaçao

Duratie reis: 2 uren

ingridkeemantours17.jpg

Neem deel aan een ontdekkingsreis naar de grotten van Tera Kora, ook wel bekend als de Kueba Boz di San Antonio. Deze wandeling voert ons via een schilderachtige trap over de vlaktes van San Pedro naar twee bijzonder afgelegen grotten. Hier bewonder je prachtige stalactieten en stalagmieten. Hoewel deze grotten bewoond worden door vleermuizen, rusten ze vredig terwijl wij er rondwandelen.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar deze trail, meld je dan snel aan en ontdek het zelf.

Het is belangrijk om stevige wandelschoenen of sportschoenen te dragen, een liter water mee te nemen en jezelf in te smeren met zonnebrandcrème.

Curaçao kent geen zomer/wintertijd regeling. In de zomer zitten we dus in dezelfde tijdzone als de Noord-Amerikaanse oostkust, en in de winter is het bij ons een uur vroeger. Het tijdsverschil met West-Europa is 6 uur in de zomer en 5 uur in de winter.

Curaçao kent geen zomer-/wintertijdregeling. Gedurende de zomer bevinden we ons daarom in dezelfde tijdszone als de Noord-Amerikaanse Oostkust, en in de winter is het bij ons één uur vroeger. Het tijdsverschil met West-Europa is 6 uur in de zomer en 5 uur in de winter.

Wat geldzaken betreft, zijn de gangbare munteenheden de Antilliaanse gulden (NAF) en de Amerikaanse dollar (USD). Hoewel de Euro ook wordt geaccepteerd, rekenen winkeliers vaak een ongunstige wisselkoers voor de klant. Gelukkig zijn er op verschillende plekken mogelijkheden om geld op te nemen.

Curaçao is een populaire vakantiebestemming vanwege de overvloed aan bezienswaardigheden. Het eiland biedt voor ieder wat wils: tastbare geschiedenis, levendige cultuur, bruisend nachtleven, indrukwekkende natuurgebieden, uitgebreide winkelmogelijkheden, fantastische duikplekken en prachtige stranden.

Wat betreft geldzaken zijn de gangbare valuta de Antilliaanse gulden (NAF) en de Amerikaanse dollar (USD). Hoewel de Euro ook wordt geaccepteerd, hanteren winkeliers vaak een ongunstige wisselkoers voor de klant. Gelukkig zijn er op verschillende plaatsen mogelijkheden om geld te pinnen.

Curaçao is een geliefde vakantiebestemming vanwege de overvloed aan bezienswaardigheden. Het eiland biedt voor elk wat wils: tastbare geschiedenis, levendige cultuur, bruisend nachtleven, indrukwekkende natuurgebieden, uitgebreide winkelmogelijkheden, fantastische duiklocaties, en schitterende stranden.

Jouw gids
ingridkeeman.jpg
Sjjerpa Ingrid Curaçao
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.