waelahmedyouseftours4.jpg

Egypt

Ervaar Caïro

Duratie reis: 6 uren

Prijs €80,- per persoon (vanaf)

waelahmedyouseftours6.jpg

Met deze dagtour neem ik je mee langs de hoogtepunten van Caïro. Caïro, de hoofdstad van Egypte, is een stad doordrenkt van geschiedenis, met oude wonderen zoals de Piramides van Gizeh en de Sphinx. Het is een cultureel centrum met levendige kunstscènes, talloze musea en iconische islamitische architectuur. De levendige markten, zoals Khan El Khalili, bieden een inkijkje in het dagelijks leven. Gelegen langs de Nijl, combineert Caïro schilderachtige omgevingen met diverse keukens en een dynamische culinaire scene. Bekend als de "Stad van de Duizend Minaretten," wordt de skyline gesierd door islamitische moskeeën.

De straten van Caïro staan ​​bekend om hun beroemde chaos, wat bijdraagt ​​aan de levendige energie van de stad. Te midden van de historische charme tonen moderne ontwikkelingen een stad in ontwikkeling die nog steeds haar warme gastvrijheid en vriendelijke bevolking omarmt.

We zullen een bezoek brengen aan de piramides van Gizeh. De piramides van Gizeh staan als een blijvend eerbetoon aan de oude Egyptische beschaving, die de wereld boeit met hun architectonische grandeur, culturele symboliek en de mysteries die nog steeds hun constructie omgeven.

Ook inbegrepen is een rondleiding door de Sfinx en het Egyptisch Museum. Het Egyptisch Museum is een essentiële instelling die het erfgoed van het oude Egypte bewaart, bezoekers fascineert met opmerkelijke artefacten en bijdraagt aan het begrip van deze rijke en blijvende beschaving.

Met mijn expertise als Egyptoloog zal ik je tijdens deze unieke ervaring terug in de tijd brengen.

Inbegrepen:
Engelssprekende Egyptoloog en gids & transport met airconditioning & toegangsprijzen
Niet inbegrepen:
Lunch

Talen: English

 

Jouw gids
waelahmedyousef.jpg
Sjjerpa Wael Egypte
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.