annemiekcuracaotour.jpg

Curaçao

Wandelen in het hart van Willemstad

Duratie reis: 1 dag

Een wandeling in het hart van Willemtad; Ser'i Otrobanda of Scharloo. Tijdens deze wandeling maak je kennis met de vele kunstwerken van lokale artiesten als de oudheden die nog in de stad te vinden zijn.

Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden.

Historische wandeling door Willemstad

In intieme groepjes biedt Annemiek een persoonlijke wandelervaring, waardoor elke deelnemer de volledige aandacht krijgt. De tocht leidt door het prachtige OTC (Otrobanda The City), een gebied doordrenkt van historie en kleurrijke charme. De indrukwekkende muurschilderingen vertellen verhalen, en Annemiek onthult de betekenis achter elk kunstwerk.

annemiekcuracaotour5.jpg

Curaçao is niet alleen een tropisch paradijs, maar ook doordrenkt van een rijke geschiedenis. Annemiek neemt je mee op een reis door de tijd, waarbij ze de fascinerende verhalen en gebeurtenissen deelt die het eiland hebben gevormd. Leer over de invloeden van diverse culturen, de architectonische pracht en de levendige tradities die Curaçao zo uniek maken.

Of je nu een geschiedenisliefhebber bent, geïnteresseerd bent in kunst of gewoon wilt genieten van een ontspannen wandeling door een levendige stad, Annemiek staat klaar om je te betoveren met de magie van Willemstad. Boek je wandeling vandaag nog en ontdek Curaçao door de ogen van een lokale kenner.

Curaçao kent geen zomer/wintertijd regeling. In de zomer zitten we dus in dezelfde tijdzone als de Noord-Amerikaanse oostkust, en in de winter is het bij ons een uur vroeger. Het tijdsverschil met West-Europa is 6 uur in de zomer en 5 uur in de winter.

Curaçao kent geen zomer-/wintertijdregeling. Gedurende de zomer bevinden we ons daarom in dezelfde tijdszone als de Noord-Amerikaanse Oostkust, en in de winter is het bij ons één uur vroeger. Het tijdsverschil met West-Europa is 6 uur in de zomer en 5 uur in de winter.

Wat geldzaken betreft, zijn de gangbare munteenheden de Antilliaanse gulden (NAF) en de Amerikaanse dollar (USD). Hoewel de Euro ook wordt geaccepteerd, rekenen winkeliers vaak een ongunstige wisselkoers voor de klant. Gelukkig zijn er op verschillende plekken mogelijkheden om geld op te nemen.

Curaçao is een populaire vakantiebestemming vanwege de overvloed aan bezienswaardigheden. Het eiland biedt voor ieder wat wils: tastbare geschiedenis, levendige cultuur, bruisend nachtleven, indrukwekkende natuurgebieden, uitgebreide winkelmogelijkheden, fantastische duikplekken en prachtige stranden.

Wat betreft geldzaken zijn de gangbare valuta de Antilliaanse gulden (NAF) en de Amerikaanse dollar (USD). Hoewel de Euro ook wordt geaccepteerd, hanteren winkeliers vaak een ongunstige wisselkoers voor de klant. Gelukkig zijn er op verschillende plaatsen mogelijkheden om geld te pinnen.

Curaçao is een geliefde vakantiebestemming vanwege de overvloed aan bezienswaardigheden. Het eiland biedt voor elk wat wils: tastbare geschiedenis, levendige cultuur, bruisend nachtleven, indrukwekkende natuurgebieden, uitgebreide winkelmogelijkheden, fantastische duiklocaties, en schitterende stranden.

Jouw gids
annemiekcuracao.jpg
Sjjerpa Annemiek Curacao
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.