general.jpg

Curaçao

Flamingo Tour met Tapas

Duratie reis: 2- 3 uren

Verlies jezelf in de gracieuze wereld van de flamingo's met Ingrid als je gids.

ingridkeemantours4.jpg

Terwijl deze majestueuze vogels zich in hun natuurlijke habitat bevinden, wordt je verwend met een heerlijke tapaservaring. Ontdek niet alleen de geheimen van deze roze vrienden, maar ook de culinaire geneugten van Curaçao.

Tijdens deze tour kan je je ook laten betoveren door de schoonheid van Curaçaose stranden tijdens deze strandentour. Van het idyllische Daaibooi tot het prachtige Porto Mari, Ingrid leidt je naar zonovergoten kusten en turquoise wateren. Ontspan, zwem en geniet van de zon op deze onvergetelijke eilandparadijzen.

Talen: English, Deutsch, Nederlands

Curaçao kent geen zomer/wintertijd regeling. In de zomer zitten we dus in dezelfde tijdzone als de Noord-Amerikaanse oostkust, en in de winter is het bij ons een uur vroeger. Het tijdsverschil met West-Europa is 6 uur in de zomer en 5 uur in de winter.

Curaçao kent geen zomer-/wintertijdregeling. Gedurende de zomer bevinden we ons daarom in dezelfde tijdszone als de Noord-Amerikaanse Oostkust, en in de winter is het bij ons één uur vroeger. Het tijdsverschil met West-Europa is 6 uur in de zomer en 5 uur in de winter.

Wat geldzaken betreft, zijn de gangbare munteenheden de Antilliaanse gulden (NAF) en de Amerikaanse dollar (USD). Hoewel de Euro ook wordt geaccepteerd, rekenen winkeliers vaak een ongunstige wisselkoers voor de klant. Gelukkig zijn er op verschillende plekken mogelijkheden om geld op te nemen.

Curaçao is een populaire vakantiebestemming vanwege de overvloed aan bezienswaardigheden. Het eiland biedt voor ieder wat wils: tastbare geschiedenis, levendige cultuur, bruisend nachtleven, indrukwekkende natuurgebieden, uitgebreide winkelmogelijkheden, fantastische duikplekken en prachtige stranden.

Wat betreft geldzaken zijn de gangbare valuta de Antilliaanse gulden (NAF) en de Amerikaanse dollar (USD). Hoewel de Euro ook wordt geaccepteerd, hanteren winkeliers vaak een ongunstige wisselkoers voor de klant. Gelukkig zijn er op verschillende plaatsen mogelijkheden om geld te pinnen.

Curaçao is een geliefde vakantiebestemming vanwege de overvloed aan bezienswaardigheden. Het eiland biedt voor elk wat wils: tastbare geschiedenis, levendige cultuur, bruisend nachtleven, indrukwekkende natuurgebieden, uitgebreide winkelmogelijkheden, fantastische duiklocaties, en schitterende stranden.

Jouw gids
ingridkeeman.jpg
Sjjerpa Ingrid Curaçao
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.