mikejonestours2.jpeg

Netherlands

Privé Stads Kaas tour

Duratie reis: 4 uren

Prijs €92.50 (vanaf)

mikejonestours.jpeg

Sluit je aan bij mij voor een heerlijke reis met "Mijn Exclusieve Kaaswinkelwandeling en Proeverij," een boeiende ervaring die ongeveer 4 uur in beslag neemt. Ik zal jouw privégroep begeleiden tijdens een ontspannen wandeling door de stad, waarbij ik niet alleen de populaire kaaswinkels laat zien die door toeristen worden bezocht, maar ook verborgen pareltjes onthul waar we 4 uitzonderlijke kazen zullen verkrijgen! Onze volgende bestemming wordt een lokale ambachtelijke bierbrouwerij of een Nederlandse wijnbar, waar we van de kazen zullen genieten terwijl we deelnemen aan een verhelderend Kaasgesprek.

Als je de voorkeur geeft aan een meer intieme setting, kan ik een Op Maat Gemaakte Kaaservaring voor je samenstellen, inclusief een proeverij bij jou thuis, op kantoor of in het hotel. Neem gerust contact met me op via e-mail, en dan kunnen we bespreken hoe we een gepersonaliseerd kaasavontuur speciaal voor jou kunnen creëren.

Talen: English

Overweeg dan om een OV-chipkaart aan te schaffen, een contactloze chipkaart die wordt gebruikt voor het openbaar vervoer. Het is een handige manier om met treinen, trams en bussen te reizen.

De standaardspanning is 230V en de frequentie is 50Hz. De stekkers en stopcontacten zijn van het type C en F. Als uw apparaten een ander type gebruiken, heeft u mogelijk een reisstekker nodig.

Jouw gids
mikejones.png
Sjjerpa Mike Amsterdam, Nederland
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.