pertajcuracaotours.jpg

Curaçao

3 Bergtoppen Hike; Seru Para Mira, Seru Pamela & Seru Francisco Jobo

Duratie reis: 5 uren

Prijs €39,- per persoon

Verken de prachtige locaties van Newtown Ruïnes, Levensboom, Seru Para Mira, Seru Pamela en Seru Francisco Jobo.

We vertrekken meestal om 06:30 en volgen een route via Newtown en de Levensboom naar Para Mira. Deze uitdagende hike voert langs een bergkam met adembenemende uitzichten aan beide zijden.

Vanaf Seru Para Mira aanschouwen we een weelderig groen eiland aan onze voeten, dat blijft verschijnen terwijl we via Seru Pamela naar Seru Francisco Jobo gaan. De natuur is momenteel weelderig en biedt volop genot.

Na Seru Francisco Jobo dalen we af naar het eindpunt. Als je momenteel op Curaçao bent, mag je deze geweldige hike niet missen. We zorgen voor een flesje water, een gezonde snack en uitstekende begeleiding om de ervaring compleet te maken.

Talen: Nederlands, English

Curaçao kent geen zomer/wintertijd regeling. In de zomer zitten we dus in dezelfde tijdzone als de Noord-Amerikaanse oostkust, en in de winter is het bij ons een uur vroeger. Het tijdsverschil met West-Europa is 6 uur in de zomer en 5 uur in de winter.

Curaçao kent geen zomer-/wintertijdregeling. Gedurende de zomer bevinden we ons daarom in dezelfde tijdszone als de Noord-Amerikaanse Oostkust, en in de winter is het bij ons één uur vroeger. Het tijdsverschil met West-Europa is 6 uur in de zomer en 5 uur in de winter.

Wat geldzaken betreft, zijn de gangbare munteenheden de Antilliaanse gulden (NAF) en de Amerikaanse dollar (USD). Hoewel de Euro ook wordt geaccepteerd, rekenen winkeliers vaak een ongunstige wisselkoers voor de klant. Gelukkig zijn er op verschillende plekken mogelijkheden om geld op te nemen.

Curaçao is een populaire vakantiebestemming vanwege de overvloed aan bezienswaardigheden. Het eiland biedt voor ieder wat wils: tastbare geschiedenis, levendige cultuur, bruisend nachtleven, indrukwekkende natuurgebieden, uitgebreide winkelmogelijkheden, fantastische duikplekken en prachtige stranden.

Wat betreft geldzaken zijn de gangbare valuta de Antilliaanse gulden (NAF) en de Amerikaanse dollar (USD). Hoewel de Euro ook wordt geaccepteerd, hanteren winkeliers vaak een ongunstige wisselkoers voor de klant. Gelukkig zijn er op verschillende plaatsen mogelijkheden om geld te pinnen.

Curaçao is een geliefde vakantiebestemming vanwege de overvloed aan bezienswaardigheden. Het eiland biedt voor elk wat wils: tastbare geschiedenis, levendige cultuur, bruisend nachtleven, indrukwekkende natuurgebieden, uitgebreide winkelmogelijkheden, fantastische duiklocaties, en schitterende stranden.

Jouw gids
pertajcuracao.jpg
Sjjerpa Petra Curaçao
pedroazorestour5.jpg
Meer weten?

Wat leuk dat je bij ons hebt gevonden. Zoek je iets wat je op de website niet kan vinden? Of heb je een leuk idee welke je wil delen met ons? Stuur mij een bericht op het onderstaande adres.