sjjerpasample.jpg

Ook Sjjerpa worden?

werkenalsreisgids.png

Ben je al actief als reisgids of geniet je van een woonomgeving met buitengewone ervaringen? Bij Sjjerpa willen we jou, als reisgids en avonturier, de mogelijkheid bieden om je vaardigheden verder te ontplooien.

becomesasjjerpa2.jpeg

Er zijn geen specifieke vereisten waaraan je moet voldoen, behalve een passie hebben voor de locatie die je wilt aanbieden en deze enthousiast wilt delen met onze reizigers.

Via ons platform kun je je eigen reizen delen en voorzien van een uniek profiel dat jou representeert.

Je hebt volledige autonomie!

Wij brengen geen kosten in rekening; het gebruik van ons platform is volledig gratis.
Waarom? Omdat we net zo bevlogen zijn als jij om deze unieke wereld te delen met reizigers. We begrijpen dat het voor zelfstandige gidsen soms een uitdaging kan zijn om de juiste doelgroep te bereiken, en daar willen we graag bij assisteren.

werkenalssjjerpamidden6.png

Wie kan zich aanmelden als Sjjerpa?
+ Als je ergens woont of vaak naar een plek in het buitenland gaat waar je helemaal verliefd op bent geworden en dit graag wil delen met reizigers. Je kan al als gids werken of je aansluiten bij Sjjerpa om te starten als zelfsandige

Wat biedt Sjjerpa mij als ik me aansluit op het platform?
+ Als individu kan je helemaal gratis je reizen aanbieden met een omschrijving en foto's. Daarnaast krijg je ook een eigen profiel pagina waar je je in het kort iets over jezelf kan plaatsen. 
+ Je krijgt een eigen login waarin je dit op elk moment kan veranderen
+ We delen jou profiel als reizen op diverse momenten op onze verschillende sociale media platformen

Mag ik naast Sjjerpa, nog mijn eigen site en sociale media sites hebben?
+ Jazeker! Deze willen we ook in de toekomst voor jou promoten. 

Waar kan ik me aanmelden?
+ Je kan je hier aanmelden via ons formulier. Nadat we het formulier hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen om alles met je door te nemen. Vergeet dus niet je telefoonnummer in te vullen.

werkenalssjjerpafooter2.png